Place d’Ary

12 juli – 17 augustus 2014


Op 100 meter afstand van onze galerie vindt ook dit jaar weer het kunstfestival Place d’Ary plaats. Dit wordt georganiseerd door de Dordtse vereniging van Kunst- en Antiekhandelaren.

 La Place d’Ary is de Dordtse variant op het Place du Tertre in Parijs, maar dan anders en wordt gehouden op de mooiste plek van Dordrecht, daar waar de Noord, de Beneden Merwede en de Oude Maas samenvloeien.

Place d’Ary is een uniek concept, waar de beeldend kunstenaar drempelloos in contact kan komen met de kunstlievende bezoeker van Dordrecht. Elke beeldend kunstenaar heeft zijn eigen stukje atelier meegenomen naar het Drierivierenpunt en kan zo laten zien hoe hij werkt. Vanaf 13 juli tot en met 18 augustus is het Groothoofd elk weekend één groot verkoopatelier, is er ’s middags en ’s avonds livemuziek en komt iedereen op de zaterdagavond naar la Place d’Ary voor de avondfilm. Elke middag zijn er steeds wisselende workshops voor kinderen.

Voor meer informatie kijk op: www.placedary.nl

 Screenshot_2014-07-11-11-02-44-1  

In dat kader biedt De Compagnie een aantal uiterst prettig geprijsde werken aan. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een bezoek te brengen aan de Compagnie.